2018. március 18., vasárnap

Medencefedés panzióknak, apartmanoknak



Medence télikerttel?  - Látványos vendégcsalogató

Az üdülési ajánlatoknál azonban többnyire nincs megadva, hogy a hirdetett medencés kikapcsolódási lehetőség kihasználható-e egész évben, vagyis rendelkezik-e medencefedéssel a szálláshely tehát előnyben részesítik a fényképes bemutatóval rendelkező oldalakat.

Ön bátran meri vállalni hirdetésében panziójának, apartmanjának extráit?

Medence építés lebonyolítása után, a medencefedéssel nem csak a kerti medencéjének egész éves zavartalan használatát, hanem egyúttal kiadó szálláshelyének nagyobb forgalmát is biztosíthatja.

A medence fotókon is nagyon vonzó

Egy fedett medence, melynél akár egy kis télikert, vagy üvegezett kávézó, gyümölcsbár is helyet kaphat, látványosan megemelheti a forgalmát. Egészségtudatos közönségnek, családi programhelyszínnek is kiváló.
Ha medencével, vagy masszázsmedence - jakuzzi - val bővítené panzióját, szálláshelyét, akkor csak olyan céget érdemes megbíznia, akinek ezen a téren nagy tapasztalata van. Egy kezdő sok hibát követhet el, melyeket később drága lesz kijavítani. Nem beszélve arról, hogy mi kulcsrakészen, polikarbonát fedéssel, medence gépészettel együtt adjuk át a tervezett kerti medencét, sőt a fenntartásában, üzemeltetésében is segítjük.


Medencefedés - modern polikarbonát, könnyű profilokkal.

Az áttetsző, víztiszta polikarbonát medencefedés például nem csak az úszómedencékhez, de kis magasítással masszázsmedencékhez is igazítható. 

Szigetelt SPA medencefedések

Meglévő épületfallal harmonizáló, ízléses SPA fedésként összekapcsolt térben viszonylag alacsony beruházási keretek között maradva egy igazán elegáns pihenőterasz vagy luxus télikert is kialakítható. Itt trend a natúr színvilág, akár a trópusi fa padlóburkolatok, fa falburkolatok, élő zöld növények, természetes anyagok, rusztikus kövek.