2018. március 10., szombat

Medence építés - otthoni wellnes



Aki egyszer medence építés mellett rakja le voksát, annak az otthoni kényelem és szórakozás egy egészen új világa nyílik meg, legalábbis rügyezéstől lombhullásig. Azonban a medence fűrdésszezon határai kitolhatók egészen addig, hogy tényleg csak a legkeményebb fagyok vessenek véget a kinti mókának. És ez csak egy a fedett medence előnyei közül!

Egy saját kerti medencénél egy jobb dolog van: a eltolható polikarbonáttal fedett kerti medence!
Mintha csak most lett volna: már benne járunk a tavaszban, és éppen elkészül a ház legújabb büszkesége, a kerti medence. A gyerekek imádják, a kutyát már most nehéz visszafogni attól, hogy bemutasson egy autentikus kutyaúszást, a terasz pedig végre úgy néz ki, ahogy azt már nagyon régen megálmodta. A tavaszi és nyári hétvégék gyakorlatilag mindig bográcsozással, grillezéssel, házibulikkal, zsúrokkal és egyéb összejövetelekkel teltek, a hétköznap estéknek része lett a munka utáni csobbanás otthon.

Így a nyárutón egyre hűvösödnek a reggelek, egyre több a víz tükrén a megsárgult levél, és egyre több idő telik azok lehalászásával. Egyre többet gondol a téliesítésre, és hogy vajon ezentúl mi lesz az otthoni úszkálással?


A medencefedés lesz a megoldás!

Nem kell lemondani olyan könnyen az otthoni medencés élményekről! Amennyiben az eltolható polikarbonát medencefedés választja, még hónapokig csobbanhat a család, nem kell olyan hamar rászánnia magát, hogy téliesítse a medencét!
A polikarbonát medencetetőt gyorsan, előre gyártott elemekből felépítjük önnek medencéje fölé, hogy önnek ne fájjon a feje se a vízbe hulló levelek, se a takarófóliára hulló hó, se a korai szezonzárás miatt! A medenceteret fűti a párolgó víz, így mindig kellemes hőmérséklet uralkodik bent.